"Ko će srušiti Neymarov rekordni transfer? Trojica su na listi"
Foto - EPA

Romano vjeruje u njih

"Ko će srušiti Neymarov rekordni transfer? Trojica su na listi"

M. Šljivak

Brazilac Neymar je u ljeto 2017. godine postao najskuplji fudbaler svih vremena.

Francuski PSG je Barceloni za njegove usluge isplatio nevjerovatnih 222 miliona eura i to je za sada rekord preko kojeg niko ne želi ići.

PSG je potom platio i Kyliana Mbappea čak 180 miliona eura i za sada su to transferi koji su daleko ispred drugih.

Ipak, poznati novinar Fabrizio Romano očekuje da bi u budućnosti Neymarov rekord mogao biti nadmašen i imenovao je trojicu fudbalera koji bi to mogli napraviti.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

"Vjerujem da će igrač poput Haalanda oboriti rekord. Kada bih morao birati jednog, rekao bih da će to biti on. Mašina, je, robot. Napadač je budućnosti i nemate trenutno nikog drugog od mladih napadača osim njega i Lautara Martineza. Oni mogu skinuti Neymara sa trona", rekao je Romano i dodao je još jedno ime:

"Moram spomenuti Kyliana Mbappea koji će u budućnosti biti najbolji fudbaler svijeta. On ima isto velike šanse da sruši rekord i uvjeren sam da će Real Madrid krenuti po njega. Dakle, Mbappe, Lautaro i Haaland su jedini fudbaleri koji mogu nadmašiti Neymara", smatra Romano.

Top Komentari

bavarac88
hahahaahaha za Mbapea i nekako,ali ova dvojica da bude toliko placeni,bolji vic dugo nisam cuo
4 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti