9

Komentari (9)

veliki kriticar
kriv si ti m. sljivak sto navijas za barcelonu hahahahhaa
Bulle
I prije svega Ramos je loptu izbio prije njega jer nije ni sviro faul...
Bulle
Iscasio mu rame sto ga povuko?? Sta ti gledas? Sigurno ce ga pustit da se seta ko protiv Fazia i Romine brze odbrane?? Ja ti samo govorim da se protiv ovakvih igraca mora jace u duel a on to nema nikako a usput Real je daleko bolja ekipa od Liverpula....
mico
u prvoj tekmi igraci rome nisu napravili niti jedan faul nad salahom ne znam zasto valjda sto je sa njima igrao, i on je to iskoristio..u drugoj tekmi vec druga prica i nije salaha nigdje bilo to je to
Bulle
Cuj kriv Ramos??? Kriv je on sto ko pic ulazi u duel,niko mu nije kriv sto je takav igrac a nije nista ni napravio u utakmici..
veliki kriticar
sta ti bulaznis i sta si gledao!?!?! ocigledno ne znas razliku izmedju lijeve i desne strane. povukao ga je za desnu ruku a Salah je iscasio lijevo rame (ono na koje se docekao pri padu na zemlju).
Bulle
Sta je to Salah napravio protiv Rome u drugoj utakmici??? Nije se vidio ...
foco
pate se i jedni i drugi koliko je tvrd a i klizav
foco
nema tu krivca nepisi gluposti,kriv je teren jer je ko kurac kao da na betonu igraju
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.