Ko je lider crnogorske reprezentacije? Da nije Edin Džeko

Ruski reprezentativac šokirao Crnogorce

Ko je lider crnogorske reprezentacije? Da nije Edin Džeko

Adnan Beganović

U okviru kvalifikaccja za Evropskog prvenstvo u Grupi G će između ostalog snage odmjeriti Crna Gora i Rusija, koja sudeći po izjavama svojih reprezentativaca ne respektuje Crnogorce.

Veliki broj ruskih reprezentativaca uvjeren je da će savladati Crnu Goru, a Igor Portnyagin, ne zna ime prve zvijezde crnogorske reprezentacije i pored toga što su mu novinari otkrili da igra u Manchester Cityju.

"Igra u Manchester Cityju? Da nije Edin Džeko? A, da, radi se o Stevanu Jovetiću. Nikada ne bih pogodio", izjavio je napadač ruske reprezentacije, koji brani boje Rubina.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.