Ko je Neymara povrijedio na treningu?

Dobio udarac

Ko je Neymara povrijedio na treningu?

Edmir Škorić

Šta se dešava u PSG-u? Neymar i Edinson Cavani su u svađi, saigrači se međusobno povređuju na treninzima.

Neymar i Cavani nisu više u dobrim odnosima, nakon što je Urugvajac Brazilcu poručio da "nije Messi" i da ne može izvoditi penale. Prouzrokovalo je to dosta problema Parižanima, pa je protiv Montpelliera ovaj tim odigrao samo 0:0.

U sastavu nije bilo Neymara i to zato što ga je povrijedio saigrač na treningu. Kako javljaju inostrani mediji, njemu je udarac zadao Hatem Ben Arfa, pa je bivši igrač Barcelone morao da propusti Montpellier.

Ben Arfa nije imao lošu namjeru, no sve ovo govori da postoje određeni problemi u PSG-u, a vidjet ćemo koliko će to imati utjecaja na sutrašnji derbi u grupnoj fazi Lige prvaka protiv Bayerna.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Neymar bi mogao da se nađe u sastavu unatoč lakšoj povredi, a Ben Arfa je izgubio svoje mjesto dolaskom upravo Neymara i Kyliana Mbappea. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi