Ko je zaslužio karton: Motta ili Fabregas?

Nesvakidašnja situacija

Ko je zaslužio karton: Motta ili Fabregas?

Utakmica koju su sinoć odigrali Chelsea i Paris Saint-Germain bila je prilično nervozna, što nije neobično kada se u obzir uzme koliki je nosila ulog.

U pojedinim trenucima nervoza je izmicala kontroli pa su se moglo vidjeti neki oštri i neoprezni startovi, a jedan takav napravio je Thiago Motta.

Iskusni fudbaler PSG-a je divljački startovao Fabregasa, ali je u trenutku faula i Španac imao visoko podignutu nogu. Srećom, izbjegnuta je teža povreda, a deblji kraj iz ove nesvakidašnje situacije izvukao je Cesc Fabregas koji je upisan u bilježnicu.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Zanimljivo je da Thiago Motta nije dobio žuti karton, a da jeste, bio bi to njegov drugi na utakmici i PSG bi ostao s desetoricom na terenu. 


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi