Ko ne radi, njemu otkaz

Giggs radi, Van Gaal sjedi

Ko ne radi, njemu otkaz

Edmir Škorić

Manchester United doživio je novi poraz i to na domaćem terenu od  Norwicha.

Untiedove igre sve su lošije, baš kao i rezultati, a Louisu van Gaalu prijeti otkaz. Očito da Holanđanin ne radi dobro svoj posao, a to pokazuje i današnja utakmica.

I dok je Van Gaal mirno sjedio, njegov pomoćnik Ryan Giggs je stalno bio uz aut-liniju i davao je igračima upute. Legendi Crvenih vragova stalo je, Van Gaalu kao da nije...

Potražite više informacija na temu Premier league:

Navodno bi Jose Mourinho mogao biti Van Gaalov nasljednik, ali sigurno da i Giggs u dogledno vrijeme zaslužuje svoju šansu na mjestu koje je najbolje koristio legendarni Sir Alex Ferguson.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije