Ko o čemu, Ranieri o tjesteninama

Menadžer Fulhama dao zanimljivu izjavu

Ko o čemu, Ranieri o tjesteninama

Edmir Škorić

Italijanski trener Claudio Ranieri trenutno je na klupi Fulhama, koji se nalazi na dnu tabele.

Ranieri je 'doktor za odbranu', no Fulhamova odbrana baš i nije na nivou. Sada Italijan želi da dotjera zadnju liniju i da spasi svoj tim od ispadanja, ako je to ikako moguće.

"Za Fulham koji se nalazi na dnu tabele, svaki meč je od ogromne važnosti. Svaki meč moramo da shvatio kao borbu za opstanak, sigurno je da nećemo odustati do kraja, moramo da se borimo", izjavio je Ranieri, pa je dodao:

"Meni je potreban clean sheet (meč bez primljenog gola), kao što mi je potreban hljeb, kao što mi je potrebna tjestenina, toliko mi je bitan clean sheet".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi