Ko remeti mir u PSG-u?

Zanimljivo

Ko remeti mir u PSG-u?

E. Škorić

Francuski mediji pišu da postoje određene nesuglasice u PSG-u i da to definitivno remeti stvari na Parku Prinčeva.

Dvadesetpetogodišnji Neymar je u PSG ljetos stigao iz Barcelone i briljira svaku utakmicu, no stalno se piše o tome da želi da se vrati u Španiju i kako stvara probleme u svlačionici.

Najskuplji nogometaš današnjice je postigao 17 golova na 20 nastupa na svim takmičenjima, ali šta se dešava izvan terena?

Prvo je bila ona svađa s Edinsonom Cavanijem zbog penala, pa sukob s trenerom Unaijem Emeryjem, a sada se optužuje da zajedno s Alvesom izaziva tenzije u bogatom klubu.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Njih dvojicu optužuju kako se ponašaju kao šefovi u svlačionici i da to užasno smeta ostatku ekipe, te da bi zbog svega toga PSG mogao na kraju i pristati na to da proda Brazilca Real Madridu.

PSG ima devet bodova više u odnosu na Monaco u Ligi 1 i korača prema tituli, pokušat će osvojiti i Ligu prvaka, ali pravo je pitanje kako će u klubu uspjeti da smire Neymara i Alvesa, odnosno da stvore neophodan mir u svlačionici teškoj stotine miliona eura...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi