"Srceparajuća" Messijeva poruka Neymaru: Još uvijek nam nedostaješ
Foto: Screenshot/SBT Online

Argentinca sustigle emocije pred praznike

"Srceparajuća" Messijeva poruka Neymaru: Još uvijek nam nedostaješ

Lionel Messi je svom bivšem saigraču iz Barcelone, Neymaru, pred božićne i novogodišnje praznike odlučio uputiti zanimljivu poruku i poželiti mu sve najbolje.

Neymar je proteklog ljeta postao najskuplji fudbaler svijeta kada je u šokantnom transferu vrijednom 222 miliona eura napustio Barcu i prešao u PSG.

Brazilac je nedavno uputio "poziv" nekolicini fudbalskih zvijezda da pošalju svoje božične poruke i razmijene poklone, a na poziv se odazvao i njegov bivši saigrač iz Barcelone, Lionel Messi.

"Pa, Ney...Mislim da smo rekli jedan drugome sve što smo imali kada si odlazio. Istina je da nam ovdje još uvijek nedostaješ. Voljeli bi smo da i dalje možemo zajedno ujutro uživati u 'matesu' (topli južnoamerički napitak) sa Luisom Suarezom u svlačionici. Nedostaju nam i mnoge druge stvari. Kao i uvijek želim ti sve najbolje gdje god da si i siguran sam da će nam se vrlo brzo ponovo ukrstiti putevi. Čuvaj se", prenio je katalonski Sport Messijevu poruku Neymaru, a Brazilska TV stanica SBT Online je dostavila i snimak argentinčeve poruke:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Neymar je ubrzo odgovorio Messiju porukom: "Hvala ti brate. Za mene si ti idol i veliki prijatelj. Šaljem ti veliki zagrljaj."

Čini se da ni Neymarov transfer nije pokvario njegov odnos sa Messijem, tako da njih dvojica i dalje izuzetno cijene jedan drugoga.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi