Ko se smije kladiti da Bayern večeras neće proslaviti novu titulu?

Još tri boda i to je to

Ko se smije kladiti da Bayern večeras neće proslaviti novu titulu?

Večerašnjim utakmicama 32. kola polako se počinje privoditi kraju Bundesliga. 

Obzirom na konstantni tempo vikend - utorak - srijeda, liga brzo ulazi u sami finiš u kojem se očekuje da će Bayern potvrditi osvajanje nove titule - osme zaredom.

Bavarski gigant ima jasnu matematiku - još tri boda i to je to! U prošlom kolu Dortmund je odgodio proslavu jer je također slavio pobjedu, ali ako Bayern večeras dobije u gostima Werder onda se ni Dortmund više neće pitati ništa.

A, kvota na to da će odlučujuća tri boda klub iz Minhena osvojiti upravo večeras u Bremenu je vrlo mala, kao što se moglo i očekivati. MOZZART kaže da ona iznosi 1,30. Ako vam je to premalo, možda možete pokušati s iznenađenjem. Naprimjer remi ili pobjeda Werdera su jako primamljivi što se tiče kvota. Na prvu opciju kvota je 7,80 a na drugu čak 12,85.

Večeras i Borussia Monchengladbach igra vrlo važan meč u borbi za Ligu prvaka. Ovaj klub je trenutno peti na tabeli i ima bod manje od Leverkusena koji drži posljednje mjesto koje vodi u Ligu prvaka naredne sezone. Monchengladbach večeras dočekuje Wolfsburg koji je mjesto ispod sa 10 bodova manje i u borbi je za Evropa ligu.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

I ta utakmica će biti jako interesantna, a kvota za istu pogledajte ovdje.

U ostalim večerašnjim utakmicama sastaju se Freiburg - Hertha te Union Berlin - Paderborn.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti