Ko tu koga laže? Mourinho i Ibrahimović u centru pažnje

"Pukla ljubav"?

Ko tu koga laže? Mourinho i Ibrahimović u centru pažnje

Endin Čaušević

Švedski napadač Zlatan Ibrahimović prije nekoliko mjeseci oporavio se od teške povrede koljena, ali već neko vrijeme ponovo ga nema u konkurenciji za utakmice Manchester Uniteda.

Ibrahimović je iznenadio mnoge jer se nakon teške povrede ligamenata koljena na teren vratio za manje od sedam mjeseci. Šveđanin je odigrao nekoliko utakmica za United, ali je ponovo nestao sa scene, te već neko vrijeme Jose Mourinho ne računa na njega.

Portugalski stručnjak izjavio je nedavno da Ibrahimović jednostavno ne želi igrati dok ne bude u potpunosti spreman, no engleski mediji navode da to i nije baš tačno. Navodno, ljubav između Mourinha i Ibrahimovića je pukla nakon jedne svađe, te da je to glavni razlog zašto Šveđanina nema u konkurenciji.

Nekadašnji rumunski fudbaler Adrian Mutu izjavio je da je otkrio da Ibrahimović nije povrijeđen, te da ne igra jer više nije u dobrim odnosima s Mourinhom. Navodno, glavni krivac za to je Mino Raiola koji je u nekoliko navrata vršio pritisak na Portugalca zbog tretmana prema Pogbi i Ibrahimoviću.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti