2

Komentari (2)

chs1975mostar
tzcity!!@ jesu dali ime!! borice se za opstanak i najvjerojatnije Ce ispasti zajedno sa zvijezdom 09!! al glupost je najveca ovo pravit u TZ!!! da se tzcity uklopi u slobodu bili bi prvaci!!!ovo je samo licni inat!!! pa ko u TZ voli city!!! sa ovim osnivanjem kluba tzcity je samo na stetu slobode i cijele TZ!! sretno sloboda!! a i tzcity sretno!! LP ??
DeleteTheElite
Gomilanje navodno skupih igraca koji su obicni prosjek sa ponekim propalim talentom iz Slovenije ili druge zemlje. Ovo ti je isto uzmes serpu i nabacas luka,sira,dzema,majoneze,dvije kruske. Mora splacina ispasti
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.