Kod Jablanice zapaljen automobil u kojem se vozio sudija Topalović?!

Kod Jablanice zapaljen automobil u kojem se vozio sudija Topalović?! · Saznajemo

A. Beganović

Nakon utakmice 10. kola Premijer lige BiH u kojoj su snage odmjerili Velež i Borac, a koja je prekinuta u 82. minuti, navodno je došlo do još jednog incidenta.

Podsjećamo da su navijači Veleža nezadovoljni suđenjem uletjeli na teren u 82. minuti nakon što je Stojan Vranješ drugim golom udvostručio prednost Banjalučana.

Sudija Sabrija Topalović odmah je odsvirao kraj, a Borcu će za zelenim stolom najvjerovatnije biti upisana pobjeda službenim rezultatom 3:0, dok će FK Velež biti naknadno kažnjen zbog propusta u organizaciji utakmice.

Stvari se neslužbeno saznajemo nisu završili na tome. Naime, nezvanično SportSport.ba saznaje, da je su kod Jablanice napadnute sudije pri povratku iz Mostara.

Navodno je zapaljen automobil s kojim su se kući vozili zenički sudija Topalović. Pokušali smo provjeriti ove informacije kod PU Jablanice i Operativnog centra Konjic, no iste nam nisu mogli potvrditi uz objašnjene da su im sve ekipe na terenu.

Neslužbeno također saznajemo da su jedan od sudija kao i Adnan Alispahić koji je bio supervizor suđenja, dovezeni u bolnicu u Jablanicu.

Kako SportSport.ba saznaje, petorica huligana su presrela automobil, prvo su ubacili baklju u automobil te su nakon toga sa metalnim šipkama napali Topalovića, Alispahića i Šehovića, a najteže je prošao Alispahić koji se trenutno nalazi u bolnici u Zenici na detaljnim pregledima. Za napadačima se još uvijek traga.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Ende
Svaka cast pocinitelju, napokon mudonja da se pojavi
111 7
amer8
Šta je uradio na Koševu nedavno, danas u Vrapčićima, Bože sačuvaj
65 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi