Kodrin debi iz snova za Kopenhagen

Pogodio u visokoj pobjedi nad CSKA

Kodrin debi iz snova za Kopenhagen

Samir Mlaćo

Bh. reprezentativac Kenan Kodro prije par dana napravio je sasvim neočekivan transfer. Naime, odlučio je napustiti njemački Mainz i pristupiti danskom Kopenhagenu.

Danas je odmah i debitovao za svoj novi klub. Kopenhagen je savladao CSKA iz Moskve sa 4:1, a Kodro je postigao prvijenac za 58. minuta koliko je proveo na terenu.

Domaći su poveli pogotkom Falka u sedmoj minuti, a trinaest minuta kasnije na 2:0 povisio je upravo Kodro. Bio je to i konačan rezultat prvog poluvremena.

CSKA u 51. minuti smanjuje na 2:1 pogotkom Gordyushenka, ali visoku pobjedu timu iz Danske sa nova dva pgootka donose Gregus i Kadrii.

Međunarodne prijateljske utakmice:

FC Kopenhagen - CSKA Moscow 4:1 (2:0)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi