Kodro: Napravio sam dobar potez, u velikom sam klubu

Karijeru nastavlja u Kopenhagenu

Kodro: Napravio sam dobar potez, u velikom sam klubu

Epizoda Kenana Kodre (24) u Mainzu nije potrajala. S obzirom da se u njemačkom timu nije uspio nametnuti, ovaj bh. reprezentativac je nakon godinu dana saradnje odlučio da promijeni sredinu i svoju profesionalnu karijeru nastavi u Danskoj.

Naime, Kodro je jučer potpisao četverogodišnji ugovor sa tamošnjim velikanom Kopenhagenom, a u ovom timu je predstavljen kao veliko pojačanje i igrač koji može pomoći u povratku titule na Parken.

"Vjerujem da sam napravio dobar potez, odnosno pravu odluku prelaskom u Kopenhagen. Radi se o najvećem klubu u Skandinaviji koji je poznat također i u evropskim okvirima. Imao sam vrlo dobar razgovor s klupskim čelnicima i nadam se da su obje strane donijele dobru odluku", kazao je Kodro, prenose danski mediji, pa dodao:

"Dat ću sve od sebe da navijače učinim ponosnim, da osvajamo trofeje i što dalje doguramo u evropskim takmičenjima. Vjerujem da je pred nama lijepa budućnost", dodao je bh. napadač.

U novom klubu Kodro je zadužio dres sa brojem 11.

Top Komentari

krste11
sretno
5 0
Keno
iskreno za njega je kopenhagen i bolje nego odlican klub, nisam ocekivao
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi