Kodro će meč protiv Athletic Bilbaa gledati s tribina
FOTO: EPA

Glavobolja manje za goste

Kodro će meč protiv Athletic Bilbaa gledati s tribina

Novopečeni bh. reprezentativac Kenan Kodro neće biti u konkurenciji za predstojeći meč sa Athletic Bilbaom. 

Kako prenose španski mediji, Kodro nije uvršten na popis igrača na koje će trener Petar Vasiljević računati u narednoj utakmici sa Athletic Bilbaom i to zbog povrede koju je zadobio za vrijeme reprezentativne akcije. 

Navodno, Kodro je na prijateljskoj utakmici između Albanije i Bosne i Hercegovine zadobio povredu ramena i primoran je pauzirati nekoliko dana, što je svakako glavobolja manje za odbranu Bilbaa pred sutrašnji meč. 

Mladi Kodro je po broju golova (5) treći najbolji strijelac Osasune ove sezone. Da se radi o izrazito kvalitetnom fudbaleru moglo se vidjeti i na utakmici protiv Albanije u kojoj je Kodro bio zapažen i ujedno asistent za gol Lulića. 

Potražite više informacija na temu La Liga:

Klub iz Pamplone se inače u španskom šampionatu nalazi na posljednjoj poziciji i ima male šanse da ostane u elitnom društvu. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi