Kodro: Dosad nas niko nije nadigrao, pa ni Željo

U Veležu zadovoljni

Kodro: Dosad nas niko nije nadigrao, pa ni Željo

M. Maksimović

Velež je poslužio kao idealan sparing partner Željezničaru koji je danas u Mostaru zaključio niz pripremnih utakmica. 

Mostarci su poraženi s 2:0, ali su posebno u prvom poluvremenu pružili dobar otpor gostima, pa su u stručnom štabu nakon utakmice mogli biti zadovoljni.

“Sve u svemu još jedno solidno izdanje. U prvom poluvremenu smo bili ravnopravni, pogodili smo okvir gola, dok smo i u nastavku mogli i trebali postići makar jedan pogodak. Imali smo idealnu priliku preko Mujezonovića u finišu. Nije bilo loše, a raduje i to što nas niko od Premijerligaša tokom priprema nije nadigrao, pa ni Željezničar“, rekao je asistent Mustafa Kodro.

Velež je prvi gol danas primio nakon prekida.

“Možda smo u toj situaciji mogli više. Da je reakcija bila dobra mogli smo izgbjeći gol. Nakon toga smo malo zastali što je dovelo do drugog pogotka“, dodao je.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Danas je na golu debitovao novajlija Benjamin Tipura.

“Zadovoljni smo iako nije imao posla. Odbrana je dobro radila svoj posao, kao i ostatak tima. Dosta smo trčali i uspijeli odgovoriti na igru Željezničara“, rekao je Kodro.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi