Kodro igra posljednji meč pred navijačima Osasune?
Foto: EPA

Oporavio se od povrede

Kodro igra posljednji meč pred navijačima Osasune?

Novopečeni bh. reprezentativac Kenan Kodro bit će u konkurenciji za sljedeći meč protiv Granade.

Kodro je na jednom od treninga Osasune zadobio povredu kuka i bio je primoran propustiti utakmicu protiv Valencije, a kako pišu španski mediji, sada se osjeća bolje i jučer je trenirao bez problema. 

Stručni štab Osasune će tako imati Kodru na raspolaganju u subotnjoj utakmici protiv Granade, a to će za bh. napadača možda biti i posljednji nastup pred domaćim navijačima. Za 23-godišnjeg Kodru je nekoliko inostranih klubova pokazalo interesovanje i gotovo je sigurno da  u sljedećoj sezoni neće nastupati za tim iz Pamplone. 

Inače, Kodrina Osasuna zauzima posljednje mjesto u španskom prvenstvu sa svega 19 bodova i bez teoretskih šansi da izbori opstanak. 

Potražite više informacija na temu La Liga:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi