Kodro strijelac u remiju protiv Young Boysa

Novi gol bh. napadača

Kodro strijelac u remiju protiv Young Boysa

Fudbalski reprezentativac Bosne i Hercegovine Kenan Kodro (24) nastavio je pružati sjajne partije u dresu Grasshoppersa.

Kodrin Grasshoppers je u okviru 36. kola Superlige poražen na domaćem terenu od novog švicarskog prvaka Young Boysa rezultatom 2:1, a jedini gol za "Skakavce" je postigao upravo Kodro.

Nakon što je prvo poluvrijeme završeno bez pogodaka, Kodro je u 62. minuti pogodio za vodstvo Grasshoppersa, a ono je trajalo sve do samog finiša.

Deset minuta prije kraja Young Boys je izjednačio preko Nsamea, da bi u sudijskoj nadoknadi Fassnacht postavio, ispostavit će se, konačnih 2:1.

Pored Kodre za Grasshoppers je danas nastupio i Rifet Kapić, koji je priliku za igru dobio u 75. minuti kada je zamijenio Faska.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi