Kodro pred gostovanje u Gradačcu: Vjerujem u ove igrače

Očekuje pobjedu protiv Zvijezde

Kodro pred gostovanje u Gradačcu: Vjerujem u ove igrače

Edmir Škorić

U drugi dio sezone BH Telecom Premijer lige nogometaši Sarajeva startaju gostovanjem u Gradačcu.

Sarajevo u subotu, 28. februara, gostuje Zvijezdi na Banja Ilidži. Puno je lijepih stvari u bordo taboru posljednjih dana, pa je prema tome atmosfera na Koševu na visokom nivou, a svi su uvjereni da će pobjedom krenuti u drugi dio sezone.

Trener Meho Kodro je u razgovoru za službenu stranicu kluba izrazio veliki optimizam, te poručio kako vjeruje u igrače koji mu stoje na raspolaganju.

“Kako ja, tako i igrači, s nestrpljenjem očekujemo da krene prvenstvo. Samo nas to interesuje, samo za to smo se mukotrpno spremali. Očekujemo prvu utakmicu protiv Zvijezde u dobroj atmosferi i raspoloženju. Vjerujte, mnogo se radujemo kolektivno početku prvenstva”, poručio je Kodro u razgovoru za fcsarajevo.ba, dodavši da Zvijezda nije naivan protivnik kojeg bi se potcijenilo.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

“Dobro smo upoznali Zvijezdu. Znamo im dobre i loše strane. Sve u svemu, sigurno su kvalitetna ekipa, jako nezgodna, s dobrim trenerom koji je sve dobro posložio. Ne budemo li bili na 100 posto od naših mogućnosti, može biit problema. Moramo odgovoriti svim zadacima i vjerujem u naše igrače, pa se nadam dobrom rezultatu”.

Kodro je još istakao da su svi igrači spremni za gostovanje u gradu Zmaja od Bosne.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.