Kodro pred otkazom u Servetteu
Kodro je zbog Servettea odustao od utrke za selektora BiH, ali čini se kako je napravio grešku, jer bi lako mogao ostati bez posla u Švicarskoj.

Mora pobijediti u narednom meču

Kodro pred otkazom u Servetteu

Midhat Šljivak

Bh. stručnjak Meho Kodro (50) jako je blizu otkaza u švicarskom Servetteu.

Klub kojeg predvodi legendarni Mostarac igra jako loše u posljednje vrijeme i sve su dalje od borbe za plasman u društvo najboljih timova Švicarske.

Posljednji poraz od glavnog rivala Xamaxa (1:2) zabolio je navijače, koji u slučaju nastavka loše serije tokom vikenda traže smjenu Kodre.

Navodno, čelnici tima iz Ženeve ozbiljno razmišljaju o otkazu za bh. stručnjaka, a za njega će biti ključan meč protiv Wohlena koji se igra u nedjelju.

Pobjeda u ovom susretu je imperativ. Svaki drugi rezultat vjerovatno će značiti kraj za Kodru i klub će tražiti druga rješenja.

Servette je trenutno na drugom mjestu Challenge lige sa 35 bodova, osam manje od vodećeg Xamaxa.

Podsjetimo, Kodro je bio i jedan od kandidata za selektora reprezentacije BiH. Ipak, nakon što nije dobio podršku Izvršnog odbora na sjednici krajem novembra, odlučio je da odustane od ove pozicije i posvetio se radu u klubu.

Top Komentari

Josip Domorocki
Postujem Mehu ali Amar za njega je Osim.....!!!
7 14
komedija
Daj ga selektora jebo ga Dino Begic.
3 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi