Odlučio današnji meč

Kodro: Svejedno mi je gdje ću igrati, sretan sam zbog gola

Napadač švicarskog Grasshoppersa Kenan Kodro svojim golom odlučio je današnji prijateljski meč između Bugarske i Bosne i Hercegovine. 

Kodro je na utakmici odigranoj u Razgradu zaigrao od prve minute, a selektoru Prosinečkom se na povjerenju odužio na najbolji način postigavši gol u 20. minuti, koji je ujedno bio i posljednji na meču. 

"Mislim da smo sretni, počeli smo novi ciklus s novim trenerom, dolaze novi igrači... Prva pobjeda je uvijek važna. Sretan sam i zbog pogotka, malo sam se šunjao, ušla je, dobro je što smo pobijedili i idemo dalje", kazao je Kodro prisutnim novinarima.

Kad budem igrao nije mi problem gdje ću igrati, bio bek ili napadač, svejedno mi je. Uvijek ću dati sve od sebe i pokušat ću da ubijedim trenera da mogu da igram na bilo kojoj poziciji. Danas je hvala Bogu bilo OK", istakao je Kodro.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi