Kodro: Velež želi da se stvari odluče na zelenom terenu

Pomoćnik u stručnom štabu Rođenih

Kodro: Velež želi da se stvari odluče na zelenom terenu

Pomoćnik u stručnom štabu Veleža Mustafa Kodro u razgovoru za SportSport.ba izražava nadu da će se bh. prvenstvo ipak nastaviti. 

Podsjetimom Velež je danas odradio prvi kolektivni trening, ali informacija oko nastavku ili prekinudu prvenstva još uvijek nema.

Stav Rođenuih po tom pitanju je jasan.

"Drago mi je to se ekipa opet okupila na zelenom terenu, ali evo kako saznajemo još nije definisano u Nogometnim savezu kada će i hoće li se prvenstvo nastaviti. Naravno, mi smo svi za to da se prvenstvo nastavi i da se stvari odluče na zelenom terenu."

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

A ako dođe do odgode?

"Mi ćemo sigurno trenirati do subote. Onda ćemo igračima dati odmor i vidjet ćemo. Čini mi se da će krajnja odluka biti u četvrak, kako saznajemo", dodaje Kodro.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije