Trener Sarajeva nakon poraza od Borca

Kodro: Vjerujem u prolaz

Meho Kodro, trener FK Sarajevo, govorio je o večerašnjem porazu od Borca, te kazao kako i dalje vjeruje u plasman u polufinale Kupa BiH.

“Utakmica je bila teška. Nismo odigrali na nekom visokom nivou, ali stvorili smo četiri ili pet izglednih šansi da damo još jedan ili dva gola. Borac je odigrao kvalitetno, branio se i odbranio. Ima još 90 minuta i vjerujem u ovu ekipu. Možemo svakome dati dva gola u gostima. Vjerujem u prolaz”, kazao je Kodro, dodavši kako nije najbolje vidio sporne sudijske odluke.

“Možda ste vidjeli bolje te sporne sudijske odluke nego ja. Učinilo mi se da je bilo par prekršaja u 16 metara. Ne mogu kategorički tvrditi, ali rekli su mi da je na TV-u potvrđeno i da je sudija pogriješio, pa samim tim smo oštećeni”.

U subotu isti protivnik…

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

“Isti protivnik, isti problemi, ali probat ćemo da smirimo strasti. Sutra ćemo razmišljati o nekom drugom Borcu i o nekoj drugoj utakmici. Pripremit ćemo se maksimalno kako bismo dobili u subotu”.

“Imamo 20-ak kvalitetnih igrača i svi oni mogu da igraju u ovoj ekipi. Bit će nekoliko promjena u ekipi”, dodao je Kodro.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.