Koelnu bod u Dortmundu

Bundesliga

Koelnu bod u Dortmundu

Edmir Škorić

Nogometaši Borussije nisu uspjeli da savladaju Koeln na svom stadionu.

Borussia je u 25. kolu Bundeslige ugostila Koeln i nastavila seriju utakmica bez poraza, ali navijači su sigurno tražili pobjedu.

Milioneri u posljednje vrijeme igraju sjajno i bilo je za očekivati da upišu novi trijumf. Ipak, popularni Jarčevi su u Dortmundu sačuvali svoju mrežu.

Sredinom naredne sedmice Borussia će igrati revanš četvrtfinala Lige prvaka protiv Juventusa i sigurno da je i to utjecalo na današnji meč.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Bundesliga, 25. kolo:
Borussia D. - Koeln 0:0 

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.