Koeman objasnio zašto je napustio klupu Nizozemske i preuzeo Barcu: "To je sve promijenilo..."

Ne kaje se zbog toga

Koeman objasnio zašto je napustio klupu Nizozemske i preuzeo Barcu: "To je sve promijenilo..."

E. Čaušević

Ronald Koeman je ljetos sve iznenadio kada je odlučio napustiti klupu reprezentacije Nizozemske i prihvatiti poziv Barcelone.

Koeman je s Nizozemskom izborio plasman na Evropsko prvenstvo koje će se igrati narednog ljeta, ali je sve iznenadio prije više od pola godine kada je podnio ostavku na mjesto selektora.

Samo nekoliko dana kasnije Koeman je doputovao u Barcelonu i potpisao je ugovor s katalonskim klubom.

On je prije nekoliko dana otkrio da se sve promijenilo kada je doživio srčani udar u maju ove godine i tada je shvatio da mora prihvatiti ponudu Barcelone jer možda više neće imati priliku da vodi ovaj klub.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Imao sam manji srčani udar koji te nekako natjera da počneš drugačije razmišljati. U mom slučaju je barem bilo tako. Možda je slučaj treniranja Barcelone postao sada ili nikad. Nisam više htio da čekam i odlučio sam da prihvatim poziv Barcelone. Ne kajem se zbog te odluke i zaista uživam ovdje", rekao je Koeman.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi