Ronald Koeman razočarao navijače Barcelone zbog Miralema Pjanića

Gostuju Alavesu

Ronald Koeman razočarao navijače Barcelone zbog Miralema Pjanića

Endin Čaušević

Fudbaleri Barcelone večeras igraju u gostima protiv Deportivo Alavesa meč osmog kola La Lige.

Katalonski klub će sigurno ići na pobjedu kako bi prekinuo seriju od dva uzastopna poraza, a meč dočekuju u dobroj atmosferi jer su u srijedu u gostima uspjeli da pobijede Juventus u Ligi prvaka.

Barcelona je u Torinu odigrala jako dobar meč i na kraju zasluženo slavila sa 2:0. Navijači su pohvalili Ronalda Koemana zbog promjena u sastavu i očekivali su da će isti tim početi i večerašnji meč.

No, kako piše katalonski Sport nizozemski stručnjak je ponovo napravio nekoliko promjena, a ono što je navijače Barcelone najviše razočaralo jeste činjenica da će Miralem Pjanić ponovo ostati na klupi.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Bh. reprezentativac je odigrao veoma dobar meč protiv Juventusa i očekivalo se da će i večeras dobiti šansu od prve minute, ali kako stvari stoje to se neće desiti. U prvi tim vraća se Sergio Busquets, a Pjanić će svoju šansu ponovo čekati s klupe za rezervne igrače.

Vjerovatni sastav Barcelone: Neto, Dest, Pique, Lenglet, Jordi Alba, Busquets, De Jong, Pedri, Ansu Fati, Griezmann, Messi.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Dobar,Los,Zao
Da hoće i ovaj narandzasti nogu dobit!
5 0
samoLagano
Ovi nasi su vecu strucnjaci od njega
4 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi