Koeman: Tadić je lukav i dobro se snalazi na terenu

Trener Southamptona zadovoljan igrom veznjaka

Koeman: Tadić je lukav i dobro se snalazi na terenu

D. Vejo

Dušan Tadić odigrao je sezonu za pamćenje u Premiershipu. 

Da je stvarno tako, dovoljno govori i činjenica da je Roma bila zagrižena da svim slilama u svoje redove dovede srbijanskog igrača. Međutim, to se nije dogodilo. Svojim igrama zaslužio je povjerenje trenera koji o veznjaku ima samo riječi hvale.

"On je jedan izvrstan igrač. Veoma je lukav. Sjajno se snalazi u šesnaestercu protivnika kao i svu po terenu. Dobro ispunjava zadatke koji se pred njega postave. To donosi mnogo na sampouzdanju kako njemu tako i njegovim saigračima", rekao je za inostrane medije trener Southamptona, Ronald Koeman.

U narendom kolu Southampoton gostuje ekipi Tottenhama u sklopu 37. kola Premiershipa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi