Koemanu se više smučila priča o Barceloni

Ne ide u Kataloniju

Koemanu se više smučila priča o Barceloni

Edmir Škorić

Ronald Koeman, nekadašnji igrač Barcelone, neće se ubrzo vratiti u Kataloniju.

Koeman je trenutno menadžer Evertona i njegov (bivši) zastupnik Gudio Alberts i danas tvrdi da će ovaj naslijediti Luisa Enriquea na klupi Barcelone.

Holandski stručnjak je uoči duela s Middlesbroughom još jednom demantovao novinarske špekulacije o mogućnosti da zasjedne na klupu jednog od najvećih klubova svijeta.

"Gospodin Albers više nije moj menadžer. Tu nema ništa, ama baš ništa. Istina je da ću uvijek biti vezan za Barcelonu, ali to ne znači da ću biti trener", rekao je Koeman.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Pedesettrogodišnji trener je za Barcu odigrao 192 utakmice i postigao je 67 golova, a bio je od 1998. do 2000. godine pomoćni trener u redovima španskog velikana. Trenirao je kasnije Vitesse, Ajax, Benficu, PSV, AZ, Feyenoord, Southampton i od prošle godine Everton.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi