Koga briga za fudbal: Dekolte ruske navijačice začarao navijače na stadionu

Bila je u centru pažnje

Koga briga za fudbal: Dekolte ruske navijačice začarao navijače na stadionu

Endin Čaušević

Reprezentacija Rusije jučer je napravila senzaciju pobjedom protiv Španije nakon penala i plasmanom u četvrtfinale Svjetskog prvenstva.

Iako je Španija bila veliki favorit u ovoj utakmici na kraju su Rusi uspjeli napraviti ogromno iznenađenje i meč odvesti na penale. U penal seriji igrači Rusije su bili maksimalno fokusirani i došli su do pobjede.

Ipak, pažnju igračima Rusije "ukrala" je jedna zanosna navijačica ove selekcije. Ona je jučer pružila podršku svojoj selekciji, a mnogi na tribinama bili su očarani njenim dekolteom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije