Rusi napravili senzaciju

Sve je eksplodiralo u fan zoni nakon promašaja Aspasa

Endin Čaušević

Reprezentacija Rusije napravila je još jednu senzaciju na Svjetskom prvenstvu plasmanom u četvrtfinale jer su danas bili bolji od Španije nakon penala.

Mnogi su očekivali da će Španija lagano danas slaviti u Moskvi u osmini finala i plasirati se dalje, ali to se nije desilo. Nakon 120 minuta utakmice rezultat je bio 1:1, a putnika u četvrtfinale saznali smo nakon penala.

Rusi su bili bolji u izvođenju penala, a nakon što je Akinfeev odbranio penal Aspasu nastao je haos na tribinama i terenu. Veliko slavlje ruskih navijača bilo je i van terena u fan zoni ispred stadiona Luzhniki.

U videoprilogu možete pogledati ludnicu iz fan zone i erupciju oduševljenje navijača Rusije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi