11

Komentari (11)

Dobojlija
E ljudi moji .Nalic je sa mladom Svedskom bio evropski prvak ,a sto su ovi ostali treneri uradili.Najveci im domet drugo ili trece pretkolo evropske lige I gotovo,I samo se zale ,ne odgovara im teren em nemaju igrace em suci im za sve krivi,a kad izadju u evropu pokazu nevidjen nivo fudbalskog neznanja.Nalic I Sakib Makolcevic su za njiha gospodini
zuka30
šta je bio u Toj famoznoj reprezenzaciji nađi i pročitaj
mirza24
Donosio vodu i glumio asistenta
gaizkaMendieta
milenko ljudino spomeni jednom zasto je trener smajić otisao nakon 2 kola. lafo bole ga leđa. ahaa mudo moje. nije htio da mu senad dirigira igru i da mu smradina od husejinovića govori tko smije igrat a tko ne. Nala je jedna obična pička koja suti jer mora skupljat radnog staža pa ga drkaju kako tko stigne. a ti saide husejinoviću seljačino napuši se kite, zavrati te peserake hlače i idi slušaj ojkače.
gaizkaMendieta
pederske hlače**** pederuuuuu
Hele
Kako te Milenko nije stid kad nisi trenirao bolji kluba Slavene Živinica ili Suhe. Ovo ti je krajnji domet, a i sam znaš da si prijelazno rješenje jer ti je noga na kraj sezone.
mirza24
Gdje je sad Naliceva - Rekao sam igracima u poluvremenu da pobjedjujemo Zelju - hahahaha cirkus od trenera
K79
Pa ja , čim u BiH dodje neko ko je školovan ovi domaći krkani ga počnu isminavat ! Zato su nam fudbal ko i komplet država na najvišem nivou !
zokora
Mnogo sere ovaj lik Nalic gospodin
mirza24
Milenko legenda kakav Nalic i lafina
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.