Koga to Salah zove iz Rome u Englesku?

Koga to Salah zove iz Rome u Englesku?

Edmir Škorić

Mohamed Salah ovog je ljeta iz Rome prešao u redove slavnog engleskog kluba.

Salah je u Liverpool došao kao veliko pojačanje, a sada na Anfieldu želi još jednog saigrača s kojim je nastupao u dresu rimskog kluba.

U oproštaju od Antonija Rudigera, koji je prešao u Chelsea, veznjak Rome Kevin Strootman je napisao na Instagramu kako se nada da će ovo biti posljednje zbogom ovog ljeta, aludirajući na brojne odlaske iz Rome. 

U raspravu se uključio i Radja Nainggolan, koji je poručio kako ne zna da li će ostati u klubu i da li će produžiti ugovor, a sve je začinio Salah komentarom kako je vrijeme za Radju da seli.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Nainggolan se povezivao upravo s velikanima iz Engleske i on bi svakako u dogledno vrijeme mogao napustiti Romu, bez obzira što sportski direktor Monchi ističe da neće biti više prodaje igrača.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi