Kojadinović podnio tužbu protiv Bosne

Nove tužbe i optužbe na adresu Bosne

Kojadinović podnio tužbu protiv Bosne

Nakon suspenzije od strane FIBE na sve angažmane igrača igrače izvan BiH, KK Bosna se opet spominje u vezi dugovanja prema igračima koji su u prijašnjem periodu igrali za ovaj sarajevski tim.

Ono što je najnovije jeste krivična prijava koja je protiv Bosne podignuta od strane Feliksa Kojadinovića, koji je u Bosni igrao u sezoni 2009./2010. Bosna još uvijek nije isplatila dug od 21. 000 eura iako postoji pravomoćna presuda u korist ovog igrača.

"Stalno sam želio biti korektan prema svom bivšem klubu i nekoliko puta smo pokušavali doći do dogovora izvan suda. Ali, od njihovih čelnika sam stalno dobivao izgovore tako da sam bio prinuđen podnijeti tužbu", rekao je Kojadinović, koji je sada član kiparskog Keravnosa.

"Uvijek sam bio za dogovor, ali ovo je prevršilo svaku mjeru. Zbog toga sam preko svog odvjetnika podnio krivičnu prijavu jer su ispali jako nekorektni", rekao je Feliks Kojadinović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti