Kojašević Nalićeva želja?

Bivši igrač Sarajeva na meti Tuzla Cityja

Kojašević Nalićeva želja? · Saznajemo

E. Čaušević

Bivši fudbaler Sarajeva, Damir Kojašević, mogao bi se vratiti u Premijer ligu Bosne i Hercegovine.

Kojašević je trenutno član Sutjeske iz Nikšića, ali mu ističe ugovor s ovim klubom na kraju sezone. Ovaj 33-godišnji veznjak je odigrao 21 utakmicu u prvenstvu za Sutjesku i zabio je osam golova.

No, prema svemu sudeći neće produžiti saradnju crnogorskim klubom, a kako neslužbeno saznajemo Kojašević bi se mogao vratiti u Premijer ligu BiH.

Naime, neslužbeno saznajemo da šef struke Tuzla Cityja, Zlatan Nalić, cijeni crnogorskog veznjaka i želi ga dovesti u redove Tuzla Cityja.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Kojašević se u najboljim godinama  već okušao u najjačem rangu bh. fudbala s obzirom da je od ljeta 2010. do januara 2012. godine nastupao u dresu Sarajeva. Ponikao je u Dečiću, a igrao je još za Jagiellonio, Gornik Leczna, Zetu, Budućnost, Astanu, Loko Tashkent, Mlados, Vardar, Vojvodinu, Shakhter i Radnički iz Niša.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Kodro77
Uvijek sam zelio da se vrati u Sarajevo, kakav je to igrac bio, sve u svemu ako im dodje bit ce veliko pojacanje
9 0
Fcs
Ugasite više Simin Han...
2 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi