Koji je to post s foruma SportSport.ba zapao za oko Erminu Zecu?

Podijelio ga u objavi s prijateljima

Koji je to post s foruma SportSport.ba zapao za oko Erminu Zecu?

E. Škorić

Napadač Željezničara Ermin Zec očigledno u slobodno vrijeme voli da pročita i komentare navijača na forumu SportSport.ba.

Tako je Zec danas objavio zanimljiv status na WhatsAppu. Zapravo, on je objavio screenshot jednog od postova s foruma portala SportSport.ba.

"Nedo Bog da Zec ode roštiljat na planinu u šumu, lovci bi ga greškom upucali. Kakav je maler...", napisao je jedan od forumaša na temi FK Željezničar, a Zecu je to bilo toliko simpatično i smiješno da je ubrzo podijelio sa svojim prijateljima.

Inače, danas smo pisali da je forum SportSport.ba upravo u prošlom mjesecu imao najžustrije diskusije.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Bakac
Hajde Zecino pocni da igras...sve smo vidjeli u par tekmi kakav si majstor. Stisni zube i uzni titulu sa Zeljom! Ostalo ce proci....
8 13

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije