Kojić i Zlatković složni: Podjela bodova najrealnija

Prvotimci FK Tuzla City

Kojić i Zlatković složni: Podjela bodova najrealnija

E. Škorić

Prvotimci FK Tuzla City svjesni su da bod u Zenici protiv Čelika uopšte nije loš.

U otvorenoj utakmici nije bilo pobjednika i po svemu sudeći je podjela bodova najrealnija.

"Očekivali smo tešku utakmicu, ali igrali smo otvoreno i jedni i drugi. Uspjeli smo odbraniti gol i na kraju možemo biti zadovoljni osvojenim bodom", rekao je Jovo Kojić, pa je dodao:

"Slijedi nam gradski derbi. Pokušat ćemo se što bolje odmoriti i onda odigrati što bolji meč i probati osvojiti sva tri boda protiv Slobode", dodao je Kojić.

Njegov saigrač Nemanja Zlatković je kazao:

"Jedna dobra i borbena utakmica, otvorenea na obje strane. Publika je imala šta da vidi. Imali su svoje šanse, nisu iskoristili, kao i mi, pa je po meni realno neriješen ishod".

"Moramo da nastavimo ovaj niz dobrih rezultata. Imao nedjelju dana da se spremimo za derbi. Idemo na pobjedu", dodao je Zlatković.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi