Koke i Juanfran produžili ugovore sa Atleticom

Atletico napravio sjajan posao

Koke i Juanfran produžili ugovore sa Atleticom

Da se Atletico Madrid ne šali i da namjerava ostati na vrhu španskog fudbala potvrđuje i vijest koja je danas stigla iz španske prijestolnice.

Španski prvak produžio je ugovore sa dvojicom reprezentativaca i svojih glavnih igrača. Koke i Juanfran produžili su vjernost Atletico do 2019. odnosno 2018. godine. Mnogo se špekulisalo o odlasku Kokea, spominjale su se i ogromne cifre koje bi Atletico zaradio od prodaje međutim Jorgandžije su se odlučile na produžetak saradnje sa predvodnikom šampionske generacije.

Atletico Madrid do sada nije dovodio pojačanja, ali je, izuzev Ville, uspio sačuvati okosnicu tima koji se domogao naslova u Španiji prošle sezone.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.