Koke: Igrat ćemo kao da nam je zadnji meč u životu

Atletico sutra protiv Reala

Koke: Igrat ćemo kao da nam je zadnji meč u životu

Edmir Škorić
Teme:

U subotu navečer u Lisabonu finale Lige prvaka igraju madridski rivali Atletico i Real...  

Veznjak Atletica Koke zna da njegovu ekipu čeka jako težak posao, ali uvjeren je da će on i njegovi suigrači uraditi sve da ostvare pobjedu.

"Da bi pobijedili Real, moramo biti izuzetno koncentrisani. Imaju jednu od najboljih ekipa na svijetu i protiv njih je jako teško igrati. Uspjeli smo ih dobiti u prvenstvu na Santiago Bernabeu i remizirati na Vicente Calderonu, ali su oni bili bolji od nas u Kupu". Biće ovo tijesna utakmica i borit ćemo se kao da nam je zadnja utakmica u životu", izjavio je Koke, dodavši:

"Real je naravno favorit s takvom ekipom i svim novcem koji posjeduje. Igraćemo sa svim srce, željom i poniznošću kao i dosad. Moramo se braniti 'do smrti' jer imaju najbolji napad na svijetu".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.