Koke: Ronaldo je atleta, a Messi Bog
FOTO:EPA

Veznjak Atletica više cijeni Messija

Koke: Ronaldo je atleta, a Messi Bog

Adnan Beganović

Sjajni veznjak aktuelnog španskog prvaka Atletico Madrida, Koke, priključio se raspravi o tome ko je bolji fudbaler, Cristiano Ronaldo ili Lionel Messi.

U intervju za "Onda Cero" Koke je između ostalog govorio o Ronaldu i Messiju.

"Obojica su fenomenalni fudbaleri. Cristiano je atleta, a Messi je Bog i ono što čini na fudbalskom terenu je spektakularno", rekao je Koke, koji je ljetos mogao postati Messijev saigrač, no odbio je ponudu Barcelone.

"Zahvalio bih se Barceloni i svim klubovima koji su pokazali interes za mene, no sretan sam što sam ostao u Atleticu. Ovdje sam cijeli život i nije bilo vrije za odlazak. Osvajamo trofeje, klub sve više raste, pa ne znam zbog čega bih išao negdje drugo", zaključio je Koke.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.