Kokot: Bez kluba sam, možda i završim karijeru

Iskusni napadač za SportSport.ba

Kokot: Bez kluba sam, možda i završim karijeru

S. Mlaćo

Iskusni napadač Zoran Kokot još uvijek je bez kluba.

Kokot je posljednji angažman imao u NK Vitez, ali mu je ugovor na kraju prošle sezone Premijer lige istekao i odlučio je da ne nastavi saradnju.

U ljetnom prelaznom roku našao se na meti klubova iz Premijer lige BiH, te Prve lige Federacije BiH, a spominjao se i mogući povratak u Slaviju.

Ipak, to se nije desilo. Kokot za SportSport.ba priznaje da je moguće i da završi karijeru.

"Imao sam ponuda iz BiH, ali nismo se dogovorili. Slobodan sam tražim klub, ali sam zadovoljan ostvarenim u svojoj dosadašnjoj karijeri", priznaje 32-godišnji napadač.

"Volio bih karijeru završiti u Željezničaru, ali ne znam šta dalje, kao ni da li ću igrati uopšte", kaže Kokot.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ovaj nogometaš u svojoj karijeri nastupao je i za Slaviju, Serbian White Eagles, Beveren, Gol Gohar, Olimpik, Željezničar, Mladost Podgoricu...

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi