Kokot van terena najmanje dvije sedmice

Zbog povrede skočnog zgloba

Kokot van terena najmanje dvije sedmice

D. Rakanović

Fudbaleri Viteza u subotu dočekuju Krupu u posljednjem, 22. kolu Premijer lige BiH, a bit će lišeni usluga napadača Zorana Kokota.

Kokot je propustio utakmicu prošlog kola protiv Olimpica zbog povrede ligamenata skočnog zgloba, a van tenera će biti još najmanje dvije sedmice.

Kokot se povrijedio na utakmici protiv Čelika prije dvije sedmice i od tada nije trenirao sa ekipom, a doktorski tim donio je odluku da produži terapije još dvije sedmice. 

Napadač Viteza je u 19 utakmica ove sezone postigao dva gola i imao jednu asistenciju.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

On je karijeru započeo u Slaviji iz Istočnog Sarajeva, u koju se vraćao pet puta tokom karijere. Igrao je još za Serbian White Eagles iz Kanade, belgijski Beveren, iranske klubove Sarcheschmeh i Gol Gohar, sarajevske klubove Olimpic i Željezničar i crnogorsku Mladost.

U Vitez je došao na početku ove sezone iz Mladosti. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi