Kokšarov ostaje u Celju

Demantovao glasine

Kokšarov ostaje u Celju

Adnan Beganović

Kapiten i trenutno najbolji igrač slovenskog rukometnog kluba Celje PL, Edi Kokšarov, pristao je na smanjenje ugovora i tako demantirao glasine o navodnom napuštanju kluba.

Kokšarov je potpisao sa klubom aneks ugovora o smanjenju plate te je tako pokazao veličinu kapitena u teškim financijskim trenucima za slovenskog ligaša.

Iz Uprave kluba su kapitenu objasnili novu viziju prema kojoj će ovaj nekadašnji evropski klupski prvak ponovo igrati veoma bitnu ulogu u Evropi, a glavni oslonac ekipe prema novim planovima upravo će biti Kokšarov.
Veliko zadovoljstvo nastavkom saradnje izrazili su čelni ljudi kluba kao i sam Kokšarov. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.