Trener Olimpica prezadovoljan

Kolar: Moji momci su heroji s neviđenim karakterom

Današnjom pobjedom nad Sarajevom na Koševu (3:1) ekipa Olimpica je izborila opstanak u Premijer ligi Bosne i Hercegovine.

Veliki uspjeh je to za fudbalere najmlađeg sarajevskog premijerligaša, a radost nakon završetka utakmice nije skrivao ni trener Olimpica Faik Kolar.

"Utakmica je bila otvorena do zadnjeg momenta. Znali smo da igramo protiv jedne od najkvalitetnijih ekipa u ligi, ali smo znali i da Sarajevo ima slabosti koje je pokazalo u nekim prethodnim utakmicama", rekao je Kolar te dodao:

"Moji momci su pravi heroji. Pokazali su neviđen karakter u posljednjih pet utakmica, gdje nam je možda čak i svaka lopta bila ključna u borbi za opstanak. Čestitam im na pobjedi i na opstanku u Premijer ligi."

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Na kraju, Olimpic je završio na osmoj poziciji na tabeli sa 39 bodova što znači da će i naredne sezone nastupati u najjačem rangu bh. fudbala.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi