Kolarov: Nismo slučajno u polufinalu Lige prvaka

Roma sutra protiv Liverpoola

Kolarov: Nismo slučajno u polufinalu Lige prvaka

E. Čaušević

Fudbaleri Rome sutra igraju na Anfieldu protiv Liverpoola prvu utakmicu polufinala Lige prvaka.

Igrači Vučice danas su doputovali u Englesku i odradili posljednji trening pred sutrašnju utakmicu protiv Redsa. Pred početak treninga Rome održana je i press konferencija, a u društvu trenera Eusebija Di Francesa bio je i Aleksandar Kolarov.

"Nismo slučajno u polufinalu i ponosni smo na ono što smo ostvarili. Spremni smo da odigramo dvije sjajne utakmice jer ništa se neće odlučiti sutra u prvom meču. Vidjet ćemo sutra koliko možemo, ali koliko god ovo bila teška faza toliko mi i uživamo što smo tu", rekao je Kolarov, te dodao:

"Ma, ne razmišljamo samo o tome kako ćemo zaustaviti Salaha ili nekog drugog igrača. Bitno je da igramo kao tim i damo maksimum. Sigurno je da će na Anfieldu biti odlična atmosfera i imao sam sreću da sam to iskusio igrajući za Manchester City. Maksimalno smo fokusirani i jedva čekamo početak meča".

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije