Kolašinac: Bio sam nervozan prije utakmice
Foto: EPA

Komentar dao i Wenger

Kolašinac: Bio sam nervozan prije utakmice

Sead Kolašinac u razgovoru za stranicu Arsenala priznao je da je osjećao nervozu prije utakmice sa Benficom. 

Reprezentativac naše zemlje je jučer po prvi put zaigrao na Emiratesu, a navijačima se predstavio u odličnom svjetlu, budući da je upisao asistenciju kod prvog gola i direktno učestvovao u akciji kod drugog. 

Po završetku utakmice Kolašinac je od strane navijača proglašen i najboljim igračem.

"To je bio stvarno prijatan osjećaj, po prvi put sam zaigrao na Emiratesu. Bio sam nervozan prije utakmice, ali sretan sam što smo pobijedili i što su me navijači tako dobro dočekali", kazao je sjajni Kolašinac, dodavši:

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Mi igrači se još uvijek nedovoljno poznajemo i bit će potrebno vrijeme da se naviknemo jedni na druge. Jučer smo vidjeli mnogo dobrih kombinacija."

Riječi hvale za Kolašinca je imao i Wenger, koji je istakao kako bh. fudbaler na terenu izgleda moćno i napreduje iz utakmice u utakmicu. 

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi