Kolašinac fotografijom u Arsenalu pokazao ko je "šef"

Prvi dan priprema je bilo jako interesantno

Kolašinac fotografijom u Arsenalu pokazao ko je "šef"

Midhat Šljivak

Fudbaleri Arsenala počeli su pripreme za novu sezonu.

Igrači Topnika pod vodstvom novog menadžera Unaija Emeryja jučer su se okupili u Londonu, gdje su odradili ljekarske preglede.

Posebnu pažnju je na prvim treninzima u teretani izazvao je bh. reprezentativac Sead Kolašinac. Dok je ostatak ekipe radio, on se odlučio odmoriti i sjeo je za računar i na taj način je pokazao da mu teretana toliko nije potrebna.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Pokazao je ko je pravi "šef" u ovom slučaju, ali realno gledajući, teretana za sada bh. fudbaleru nije toliko ni potrebna.

Ne zovu ga uzalud "tenk".

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

adis_D11
Bas vala,onaj Grk tek došao i uzeo mu 5 koji je on toliko želio.A kad počne sezona i Montreal bude igrao a deko na klupi pitaco se zašto.
7 11
gost komentator
ko vam pise ove idiotske clanke vise???Sve vise licite na ono smece Avazovo od zute stampe!!!
11 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi