Kolašinac i Ozil došli na trening, ali u pratnji

Smiruje se situacija?

Kolašinac i Ozil došli na trening, ali u pratnji

Sead Kolašinac i Mesut Ozil nakon kraćeg odsustva vratili su se treninzima Arsenala, pišu britanski mediji.

Dvojac nije bio odsutan zbog povrede ili slabe forme već dobro poznate situacije s razbojnicima koji su ih krajem jula napali u pola bijela dana, a iako je oprez i dalje prisutan, čini se kako se situacija smiruje.

Arsenalove zvijezde se i dalje nalaze pod 24-satnom zaštitom, oko njihove kuće se mogu vidjeti i psi-čuvari, a danas su se usudili i doći na trening, s tim da je, za razliku od ranije, Kolašinca u kamp doveo saigrač Shkodran Mustafi.

Ozil je, s druge strane, došao u jednom od svojih luksuznih automobila, ali vozeći se na strašnjem sjedištu, dok je vozilom upravljala nepoznata osoba.

Ostaje da se vidi hoće li Ozil i Kolašinac na kraju biti u konkurenciji za subotnju utakmicu koju Arsenal igra na Emiratesu protiv Burnleyja. Više informacija svakako će biti poznato na konferenciji za medije koju će prethodno održati trener londonskog tima Unai Emery.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

edo_edo91
Eto bosnjo sta si uradio,sad bi dao 3 sata da te ljudi ne jebu hoces ti da ispanes frajer ...
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi