Kolašinac o izgledu: McDonald's sam zamijenio s teretanom

Govorio i o mogućem transferu

Kolašinac o izgledu: McDonald's sam zamijenio s teretanom

Njemački bundesligaš Schalke po svaku cijenu želi zadržati našeg Seada Kolašinca.

Kolašinac igra fantastičnu sezonu u Schalkeu i imat će slatke muke oko izbora nove sredine, ako ne produži ugovor u narednim sedmicama, a u ovom trenutku to je za tim iz Gelsenkirchena prioritet. 

Zahvaljujući sjajnim partijama Kolašinac je postao ime koje se sve češće pominje u njemačkim medijima, a tamošnje novinare je interesovala tajna njegovog 'robusnog' izgleda. 

"Ranije sam imao četiri kilograma viška, ali sada posvećujem više pažnje svom izgledu i ujedno ishranu. Promijenio sam način života. Nekada sam znao poslije treninga sa saigračima otići u McDonalds's, a danas prakticiram da umjesto toga odem u terenu", kazao je Kolašinac. 

Mnogi smatraju da bi se Kolašinac zahvaljujući svojoj građi odlično uklopio u engleskom Premiershipu. 

"Kažu da zbog stila igre i izgleda trebam igrati u Engleskoj. Ipak, nije isto gledati to sa strane i odjednom otići tamo. To je veliki korak, jer morate napustiti sve što vas je okruživalo u prethodnim godinama, izgraditi nešto novo, a to nije jednostavno. Zbog toga želim biti pažljiv i sa porodicom razgovaram oko toga", istakao je Kolašinac. 

Osvrnuo se Kolašinac i na narednu utakmicu protiv lidera Leipziga. 

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

"Za nas je još rano da govorimo o mjestima koja vode u Ligu prvaka, sve je moguće do kraja ezone. Najbitnije je da se sada skoncentrišemo na Leipzig, protiv kojeg moramo igrati disciplinovano. Moramo znati zaustaviti njihove snažne kontranapade", podvukao je Kolašinac na kraju razgovora.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi