Kolašinac objavio fotografiju, navijači komentarišu: "Ti si veća legenda od njega!"
Fotografija koja je nastala sredinom prošle sedmice je tek danas otišla "u eter", a brzo je pokrenula pravu lavinu pozitivnih i šaljivih komentara

Instagram je 'planuo'

Kolašinac objavio fotografiju, navijači komentarišu: "Ti si veća legenda od njega!"

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Sead Kolašinac jučer je odigrao fantastičan meč za svoj Arsenal, koji je rezultatom 3:1 savladao Burnley.

Popularni Seo je na kraju čak proglašen i igračem utakmice, što je za njega najbolja moguća stvar koja mu se mogla desiti nakon što je zbog povrede propustio prošlosedmični derbi sa Tottenhamom u Carabao Cupu.

Upravo je na toj utakmici Kolašinac napravio fotografiju sa legendarnim Davidom Beckhamom, koju je tek danas objavio na društvenim mrežama.

Naravno, fotografija je privukla veliku pažnju i mnogo komentara od kojih su neki prilično šaljivi.

Tako je, naprimjer, jedan navijač poručio Kolašincu da je "veća legenda od Beckhama", dok se drugi nadovezao s riječima: "Legenda i David Beckham". Tu su i komentari tipa: "Beckham sa svojim idolom", "Beckham je skriveni navijač Arsenala", "Žao mi je što Beckham nikada nije igrao za Arsenal"...

Sead Kolašinac je jedan od najomiljenijih fudbalera Arsenala među navijačima ovog kluba, a to potvrđuju i brojni pozitivni komentari koje naš fudbaler dobija iz sedmice u sedmicu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

View this post on Instagram

Classy Legend 👊🏼 @davidbeckham #GibGäs #SeoKol

A post shared by Sead Kolašinac (@seadk6) on

Top Komentari

Seva1956
Halal vera Seo !!!
22 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi